Польща змінює правила перетину кордону: умови в'їзду (ВІДЕО)

Перетин кордону буде можливим лише з негативним тестом на коронавірус.

Польський уряд через стрімке зростання захворюваності на коронавірус до кінця цього тижня змінить правила в'їзду до країни.

Про це в ефірі одного з телеканалів заявив міністр охорони здоров'я Польщі Адам Недзельський.

За його словами, перетин кордону як на західному, так і на південному напрямах будуть дозволяти лише за наявності негативного ПЛР-тесту на коронавірус. Якщо його не буде, то потрібно буде відправитися на обов'язковий карантин. Самоізоляція триватиме десять днів. 

"Ми думаємо, щоб зробити це на поточному тижні. Ми хочемо допрацювати правила, деталі. Служби повинні підготуватися, тому що це буде означати повернення до діяльності прикордонної охорони", - заявив Недзельський.

Слід зауважити, що раніше Польща вимагала негативний тест на коронавірус лише у громадян третіх країн, у яких високий ризик інфікування COVID-19. Натомість, для тих, хто в'їжджав з країн ЄС, обов'язковий карантин не застосовувався.

Як повідомлялося, чеський уряд ухвалив нові правила в'їзду іноземців до країну, зокрема і для українців. Посилення обмежень ввели через побоювання поширення нових штамів коронавірусу. Вони почнуть діяти від п'ятниці, 5 лютого. Відтепер, аби потрапити до країни, перед поїздко варто зробити ПЛР-тестування на коронавірус. 

Також  Чехія відзавтра посилює правила перетину кордону 


Раніше повідомлялось, що у США кількість жертв коронавірусу перевищила 500 тисяч: яка ситуація в країні


Байден вшанував пам'ять померлих хвилиною мовчання та церемонією запалення свічок.


За матеріалами: ТСН
Добавлено: 23-02-2021, 10:20
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх