Запорізькі поліцейські за підозрою у розбійному нападі затримали двох містян

Чоловіки,  погрожуючи ножем, заволоділи  чужим майном. Наразі їм повідомлено про підозру у скоєному злочині. Правопорушникам загрожує до 12 років позбавлення волі Тривають слідчі дії.


23 лютого близько 7 години до відділу поліції №4 Запорізького районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області звернувся 40-річний житель міста. Чоловік повідомив, що кілька хвилин тому, до його помешкання по вулиці Дослідна Станція, проникли двоє невідомих та погрожуючи ножем, заволоділи мобільним телефоном, після чого втекли.

Співробітники батальйону поліції особливого призначення, які прибули на виклик, оперативно  відпрацювали територію та затримали зловмисників.

З метою встановлення всіх обставин події на місце була викликана слідчо-оперативна група відділу поліції. Правоохоронці встановили особу фігурантів. Ними виявилися раніше судимі жителі Запоріжжя  1984 та 1992 років народження. Наразі вони затримані в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Здобутий злочинним шляхом телефон поліцейські повернули власнику, ніж – вилучили.

Слідчим, за процесуальним погодженням з місцевою прокуратурою, обом чоловікам повідомлено про підозру за ознаками злочину, передбаченого  ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Крім того, невдовзі суд обере для них запобіжні заходи. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.
Добавлено: 25-02-2021, 11:38
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх