На Житомирщині отруїлись дев’ять учнів: освітній заклад закрили (ВІДЕО)

У школі стався спалах гострої кишкової інфекції.


В одній зі шкіл Житомира зафіксували спалах гострої кишкової інфекції. Захворіли дев'ять дітей, з них семеро перебувають у медзакладі.

Про це йдеться в повідомленні Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Гостру кишкову інфекцію виявили у загальноосвітній школі № 20 Житомира. Підхопили інфекцію діти 2012 – 2013 р.н. Так, семеро хворих перебувають на стаціонарному лікуванні та двоє лікуються вдома. Стан всіх учнів задовільний.

"Від 3 березня в школі призупинено навчальний процес. Всього в ЗОШ навчається 885 учнів. Проводиться комплекс санітарно-гігієнічних та протиепідемічних заходів", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, на початку лютого в одній із шкіл Кропивницького масово отруїлися діти. З'ясувалося, що всі постраждалі харчувалися в шкільній їдальні. 

Також спалах гострої кишкової інфекції зафіксували в одному із дитсадків у Тернополі. Там спеціалісти проводять епідемічне розслідування.

Крім того, у Херсонській області в одній зі шкіл отруїлися 14 дітей. Фахівці Держпродспоживслужби знайшли у стравах, якими годували дітей, кишкову паличку.

Отруєння у шкільній їдальні. Близько пів сотні учнів однієї з кропивницьких шкіл відчули себе зле після сніданку. Отруїлися учні молодших класів. У більшості були симптоми шлункового розладу, але декого з дітей із температурою та інтоксикацією довелося шпиталізувати.  

Добавлено: 3-03-2021, 13:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх