"Запоріжгаз" побив рекорди зі скарг споживачів, але буде приязнішим, - ЗОДА

З початку року на дії газовиків до  Запорізької облдержадміністрації надійшло 824 скарги, що у 40 разів більше, ніж на всі інші владні та комунальні структури разом узяті.

Про це повідомляє Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЗОДА.

Запоріжці невдоволені діями працівників «Запоріжгазу», які за відсутності господаря заходять у двори та відключають газ. Без блакитного палива часто залишаються родини із маленькими дітьми, люди похилого віку та інваліди. Також надходить багато звернень щодо тривалого відключення газопостачання у  багатоквартирних будинках. Багато днів  і навіть тижнів після аварійних ситуацій люди змушені готувати на електроплитках, через що сильно зростає навантаження на старі електромережі та ризик пожежі.

Заступник голови облдержадміністрації Едуард Брутман наголосив, що компанія має змінити форми та методи роботи  із абонентами та бути більш приязною до своїх клієнтів.  Посадовець звернув увагу, що працівники АТ «Запоріжгаз» можуть заходити на територію приватного подвір’я без господаря лише у випадках витоку газу або іншої надзвичайної ситуації, яка несе реальну загрозу життю та здоров’ю громадян.

Технічний директор АТ «Запоріжгаз» Юрій Заставський запевнив, що у період карантину компанія виконує вимоги закону та не відключає  боржників.

Добавлено: 26-03-2021, 07:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх