Зустріч Зеленського з головою Військового комітету НАТО

Президент Володимир Зеленський провів зустріч з головою Військового комітету НАТО Стюартом Пічем

Про це повідомляє пресцентр Офісу президента.

Глава держави подякував Альянсу за увагу до України та підтримку.

“Ми вдячні за серйозну цікавість НАТО до ситуації в Україні, на сході та в окупованому Криму. Вдячні нашим партнерам за постійну підтримку нашого суверенітету й територіальної цілісності. На жаль, ми дійсно бачимо зараз ускладнення на сході України, саме на Донбасі. Дійсно бачимо збільшення кількості пострілів», – сказав Зеленський.

Як зауважив Зеленський, з грудня почалося ускладнення, і до цього часу Україна втратила понад 20 своїх воїнів. У зв’язку з цим Україна постійно закликає до дотримання режиму припинення вогню у тому форматі, в якому він діяв торік після 27 липня.

У зустрічі взяли участь міністр оборони Андрій Таран, Головнокомандувач Збройних Сил України Руслан Хомчак, заступник керівника Офісу президента Ігор Жовква, голова Представництва НАТО в Україні Александер Вінніков та представник Міжнародного військового штабу НАТО в Україні Фердинанд Диха.

Нагадаємо, 8 квітня міністр закордонних справ Польщі Збігнєв Рау відвідає Україну з робочим візитом, під час якого обговорять загострення на Донбасі.

За матеріалами: Еспресо
Добавлено: 8-04-2021, 08:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх