Я прощаюся із запорізьким об'єднанням "Самопоміч"

Шановні друзі, офіційно заявляю, що виходжу із Громадського «Об’єднання «Самопоміч»! Роблю це разом із нашою командою, що була сформувала ініціативну групу цього громадського об'єднання.

До політпартії «Об’єднання «Самопоміч» я не вступав, а як член громадської ініціативної групи, близько 6 місяців, разом із однодумцями, друзями намагався робити щось корисне для Запоріжжя.

Зовсім не жалкую про затрачені зусилля і час, адже я працював для запоріжців, а не для партійних босів! 

Але, мої внутрішні цінності і реальний стан справ у розбудові цієї партії, як виявилося - дуже різняться. Я не хочу працювати за подвійними і потрійними стандартами, а з людьми бажаю говорити чесно! Новопризначені керівні органи політпартії «Об’єднання «Самопоміч» для запорізьких обласного та міського осередків стали останньою краплею, я зрозумів, що не маю жодного бажання бути в цій структурі.

З повагою ставлюся і особисто знайомий з багатьма народними депутатами, що сформували фракцію «Самопоміч» у парламенті, але їх реальна робота на благо України не має нічого спільного із тим партійним "розвитком", що відбувається зараз у Запорізькій області.

Для всіх зацікавлених скажу, що збираюся продовжувати займатися громадсько-політичною діяльністю, як це робив, починаючи з 1998 року, адже люблю рідне Запоріжжя і Україну!

Впевнений, попереду у нас з вами нові проекти і успіхи!)

Україна переможе! Слава Україні!

Треба зауважити, що Ігор Зубко не першим повідомив про свій вихід із "Самопомочі", перед ним це зробив Денис Тарасов.
Добавлено: 17-08-2015, 10:59
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх