Завтра в Запоріжжі на мітингу проти "бєспрєдєла" виступатиме "Друга ріка"

Шановні запоріжці!

Запоріжці, які ніколи не продадуть своє майбутнє за «бутєрбродик»!

Запоріжці, які люблять своє місто, які хочуть жити в своєму місті!

Запоріжці, які хочуть мати вплив на владу, а не ставати її рабами!

Запоріжці, які дивляться далі біло-синього біл-борду!

Сьогодні Запоріжжя, як ніколи, потребує нашого згуртування. Перспектива повернення «лихих 90-х» стає все реальнішою: чим більше представників донецького олігарха прийде до влади, тим похмурішим буде майбутнє кожного з нас.

Вже зараз, відчуваючи запах примарної перемоги, «охорона» відомого заводу скоює напади на громадських активістів, які відверто говорять про «донецьку» загрозу. Вже зараз там напрацювуються механізми, як відбити кошти за передвиборчу кампанію із міського бюджету, вже зараз вулицями нашого міста ходять люди, які вибирають собі ласі шматочки! Їх не хвилює, що то - власність запоріжців.

15 листопада може стати заключним акордом: або Запоріжжя залишиться за запоріжцями, або перетвориться на версію Донецька.

Якщо «лінитися» зараз прийти на виборчу дільницю, то вже завтра пора звикати до статусу «розхідного матеріалу».

Ярослав Гришин, Олександр Сін, Володимир Кальцев, Валерій Зотов, Дмитро Андрюшечкін, Володимир Кияниця, які балотувалися на посаду мера Запоріжжя, заявили про свою підтримку кандидата від партії «Солідарніть» - Блок Петра Порошенка» Миколи Фролова. Політики з різними переконаннями и гаслами об’єднуються навколо кандидата демократичних сил, оскільки справа не в лозунгах і кольорі, а в майбутньому всього міста.

13 листопада у Запоріжжі, на площі Фестивальній, о 17:00 відбудеться концерт гурту «Друга ріка». Приходьте на концерт у п’ятницю, приходьте на виборчі дільниці у неділю!

Нас не залякати! Нас не загнобити! Нас не купити!

Чекаємо вас на концерті! Чекаємо вас на виборчих дільницях!

Запоріжжю – майбутнє, а не долю Донецька!

Запоріжці переможуть!
Добавлено: 12-11-2015, 08:48
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх