Принц Гаррі влаштувався на нову роботу в Кремнієвій долині

Гаррі підтримав стартап, який пропонує послуги онлайн-коучингу

Принц Гаррі отримав керівну посаду в стартапі з Кремнієвої долини. Чоловік Меган Маркл підтвердив виданню Wall Street Journal, що стане головним співробітником зі зв'язків з громадськістю в BetterUp Inc. - компанії, що займається онлайн-коучингом і психічним здоров'ям.

"BetterUp пропонує персоналізований коучинг, контент і допомогу, покликані змінити життя і кар'єру - від серйозних проблем до невеликих змін", - йдеться на сайті компанії.

"Я хочу допомогти людям вплинути на життя інших, - сказав герцог Сассекськbq. - Gроактивний коучинг надає безмежні можливості для особистого розвитку і поліпшення життя в усіх стосунках".

Також Гаррі запевнив, що особисто користується додатком BetterUp і спілкується з коучем вже пару місяців. "Мені підібрали тренера, який, чесно кажучи, дійсно чудовий. Завжди дає мені здорові поради і свіжий погляд на речі, що дуже цінно", - сказав він.

Генеральний директор BetterUp Алексі Робішо не став розкривати подробиці трудового договору Гаррі або його зарплату, але підтвердив, що принца чекає "значуща і змістовна робота". Йому доведеться проводити час в штаб-квартирі компанії в Сан-Франциско, бути присутнім на загальних зборах і відвідувати корпоративні заходи.

Принц Гаррі згадав, як в дитинстві впорався з горем після смерті матері. Принцеса Діана загинула в ДТП 24 роки тому.

Також Гаррі розповів, як спілкується з сім'єю після скандального інтерв'ю Опрі Вінфрі. На жаль, переговори з рідними герцога Сассекського поки непродуктивні.

За матеріалами: Апостроф
Добавлено: 24-03-2021, 09:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх