У Києві відбулась проплачена акція на підтримку підсанкційних каналів (ВІДЕО)

У Києві пройшов проплачений мітинг із закликом “розблокувати роботу підсанкційних каналів”.

Про це повідомив кореспондент “Прямого”.

За його словами на “мітинг” вийшли понад півсотні активістів. Учасники вимагали зустрічі з Володимиром Зеленським, що перебував у КВЦ “Парковий”. Серед них були навіть журналісти та продюсер одного з телеканалів.

Людей збирали попередньо поблизу підземок “Дарниця” та “Лівобережна”, де вони чекали на кураторів.

Як розповів кореспондент, люди лише здогадувались, на яку саме акцію протесту йшли. Інформацію про “підробіток” вони знайшли у telegram-каналі, де їм обіцяли по 250 гривень. І ще 50 гривень зверху за анкету. Витратилися організатори і на перевезення. Всім псевдомітингарям проплатили таксі до центру міста. І все, аби виглядало природно.

О дев’ятій ранку під КВЦ “Парковий” було близько 150 людей. Телеканали, які позбавили ліцензії, транслювали акцію та вели мовлення без звуку.

Пізніше дали команду розходитись, а розрахуватись обіцяли найближчим часом. На картку. Утім за чотири години кошти так і не надіслали.


Як відомо, 2 лютого Володимир Зеленський підписав указ про введення санкцій проти нардепа від ОПЗЖ та соратника Віктора Медведчука Тараса Козака і контрольованих ним телеканалів каналів “112-Україна”, NewsOne, ZIK – “Новий формат”, “Аріадна ТВ”, “ТВ Вибір”, “Партнер ТВ” та “Лідер ТВ”, “ТЕЛЕРАДІОКОМПАНІЯ “112-ТВ”, “НОВИНИ 24 ГОДИНИ”, “Нові комунікації”.

Раніше Британія і Канада підтримали застосування владою України санкцій стосовно народного депутата Тараса Козака і трьох телеканалів.

Крім того, в РНБО заявили, що рішення щодо санкцій проти проросійських телеканалів скасувати неможливо.

Міністр культури України Олександр Ткаченко назвав телеканали проти яких ввели санкції, іноземною пропагандистською машиною.

Литва та Естонія підтримали санкції проти проросійських телеканалів в Україні.
Добавлено: 9-02-2021, 09:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх