У Запоріжжя суд відпустив під особисте зобов'язання водія, що скоїв ДТП з 16 постраждалими

Запорізькі слідчі повідомили водію маршрутного автобусу про підозру у скоєнні дорожньо-транспортної пригоди. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання. За скоєне порушнику загрожує до трьох років обмеження волі з позбавленням права керування транспортними засобами. Тривають слідчі дії.


Слідчим відділення розслідування злочинів у сфері транспорту Запорізького районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області, за процесуального керівництва місцевої прокуратури, здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо: 1 лютого о 19:30 до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Бородінській у місті Запоріжжі. Працівники поліції встановили, що водій автобусу «Mercedes-Benz 412D» 1987 року народження, здійснюючи регулярні міські пасажирські перевезення, виїхав за межі проїзної частини та скоїв наїзд на електроопору.

Внаслідок аварії 16 пасажирів звернулись до міської лікарні за наданням медичної допомоги.

Під час досудового розслідування працівники поліції провели низку слідчих дій та призначили ряд судових експертиз. Наразі, на підставі зібраних доказів, винуватцю дорожньо-транспортної пригоди повідомлено про підозру.

Сьогодні, 1 березня суд обрав йому запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання.

Найсуворіше покарання, яке загрожує підозрюваному, - до трьох років обмеження волі з позбавленням права керування транспортними засобами.

Досудове розслідування триває.
Добавлено: 1-03-2021, 16:21
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх