Кравчук про втрату в ООС: Росія не зупиниться

Кравчук відреагіровав на гібель військових на Донбассі

Глава української делегації в ТКГ Леонід Кравчук заявив, що Росія не зупиниться, і вона не зупиниться або Україна, або мир. Про це він заявив в ефір телеканалу Україна 24, коментуючи гібель чотирьох українських військових на Донбассі в п'ятницю, 26 березня.

"Ожидать чего-то от России и оккупационной администрации ОРДЛО не стоит, потому что Россия была и остается в своей философии - уничтожить Украину. И это для нее основная задача. На перших порах можно сделать губернию, а в принципах Украины как государство не должно существовать Це позиція президента Росії Путина, офіційно висказана позиція багато років тому. Здайте, що вони будуть діяти гуманно - переувеличення. Україна продовжує стояти на тому, що ми будемо виконувати договори, буде діяти Мінська площа і Нормандський формат ", - сказав Кравчук.

Політик також висловлює впевненість, що Україна повинна бути в будь-який момент готова до відпору, так як Росія не зупиниться - її слід зупинити в Україні та світовому повідомленні.

Напомним, в результаті обстрелів у Шумові четвертих військових погіблі, ще двоє були ранені. У ТКГ заявили, що зв’язати розсили прекрасну огонь, а сепаратисти продовжують обстріл українських позицій, не спостерігаючи за обранням про прекрасні огні.

За матеріалами: Корреспондент.net
Добавлено: 27-03-2021, 10:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх