У зоні ООС сепаратисти провели 21 обстріл: подробиці

Зроблено 20 обстрілів позицій Збройних сил України і один обстріл будівель Красногоровки, поранені двоє бійців і один місцевий житель. Сепаратисти продовжують обмежувати свободу пересування моніторингової місії Організації з безпеки і співпраці в Європі.

У зоні ООС сепаратисти 21 разів відкривали вогонь


У зоні проведення ООС за минулу добу сепаратисти 21 разів відкривали вогонь, поранено двох військових ЗСУ і один цивільний. Про це йдеться у зведенні штабу ООС в Facebook.

Біля Золотого-4 і Новоалександровки сепаратисти відкривали вогонь з мінометів 82-го і 120-го калібрів, біля Світлодарська і Новотошківському вони використовували великокаліберні кулемети і гранатомети різних систем.

У напрямку селища Новолуганське сепаратисти здійснили обстріл з гранатометів різних систем.

В районі Харчовик, Красногоровки і Гнутова противник відкривав вогонь з мінометів калібру 120 мм, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів, а біля селища Дослідне - також і з протитанкового ракетного комплексу.

Поблизу Водяного сепаратисти використовували підствольні гранатомети. Біля Авдіївки вони зробили обстріл з ручних протитанкових гранатометів, а неподалік Пєсков - зі стрілецької зброї. В районі Красногоровки сепаратисти обстріляли об'єкт цивільної інфраструктури, один житель отримав осколкове поранення.

Про всі факти порушень українська сторона СЦКК повідомила представникам ОБСЄ.

Раніше повідомлялося, що на Донбасі сепаратисти з мінометів 120-го калібру обстріляли позиції українських військових біля Красногоровки - одна міна потрапила в житловий будинок, поранено місцевого жителя.

За матеріалами:  Корреспондент.net 
Добавлено: 3-04-2021, 13:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх