В Дніпрі знайшли підозрюваного у вбивстві директора Ібіса (ФОТО+ВІДЕО)

Катували і спалили у власній машині: в Дніпрі знайшли підозрюваного у вбивстві директора Ібіса.

Про це повідомляють кореспонденти Дніпровської Панорами з посиланням Департамент карного розшуку.

30 березня в поліцію надійшло повідомлення про зникнення 42-річного чоловіка. 29 березня він поїхав на власній машині у справах, але додому не повернувся. Його телефони були відключені, а рідні не знали, де знаходиться чоловік.

В Результаті пошуків в передмісті був виявлений згорілий автомобіль чоловіка, всередині якого і виявили обгорілі людські останки. А експертиза підтвердила, що останки належать власнику машини Анатолію Міщенко.

Як повідомили в департаменті карного розшуку, правоохоронці відпрацювали кілька версій події і встановили можливого підозрюваного. У нього знайшли "багато цікавого", в тому числі і гранату. Чоловіка затримали і оголосили йому про підозру у незаконному володінні зброєю.

1 квітня поліцейські отримали докази незаперечною причетності зловмисника до вбивства. Тому йому оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України.

Зловмисник у скоєному не зізнається, в даний час мотиви скоєння жорстокого вбивства встановлюються. Підозрюваному обрано запобіжний захід - утримання під вартою без права внесення застави.


За матеріалами: ДП
Добавлено: 6-04-2021, 08:45
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх