У РФ радять США "тримаються подалі від Криму" (ВІДЕО)

У Москві вважають провокацією візит американських військових кораблів у Чорне море, які пробудуть там майже місяць.

Україна і країни НАТО проведуть низку навчань у Чорному морі

У МЗС Росії назвали провокацією відправку американських військових кораблів у Чорне море і радять США "триматися подалі" від Криму. Про це у вівторок, 13 квітня, заявив заступник глави МЗС РФ Сергій Рябков, пише ТАСС.

"Американським військовим кораблям поблизу від наших берегів робити абсолютно нічого. Це суто провокаційні заходи, які вони здійснюють, провокаційні в прямому сенсі слова. Вони випробовують нас на міцність, грають на нервах. У них нічого не вийде", - заявив Рябков.

Дипломат закликав США триматися подалі від Криму.

"Ми попереджаємо США, що їм краще триматися подалі від Криму, від нашого чорноморського узбережжя. Це для їхнього ж блага буде", - зазначив Рябков.

Кремль продовжить “захищати” російськомовне населення, незважаючи на заяви США про те, що Росія “заплатить ціну” за агресивні дії на сході України.

Про це заявив заступник глави МЗС РФ Сергій Рябков.

“Вони (США – ред) говорять про високу ціну, але ніколи її не називають. Те, що вони робили досі, ми, по-перше, добре вивчили, по-друге, пристосувалися. Не вважаємо, що взагалі може бути застосована така термінологія: ціна, розплата і так далі. Ми просто відстоюємо наші інтереси і інтереси наших громадян, російськомовного населення, будемо захищати їх і далі “, – сказав Рябков журналістам.

Раніше повідомлялося, що американські військові відправили два кораблі в Чорне море через стягування російських військ до кордону України. Очікується, що судна будуть залишатися в регіоні до 4 травня.


Журналісти британського телеканалу Sky News зафільмували зсередини новий військовий табір Росії, що розмістився біля кордону з Україною під Воронежем.

Вони показали, що відбувається на залізничній станції Маслівка, розташованій недалеко від українського кордону. Саме там розвантажуються ешелони з російською військовою технікою.

За матеріалами: Корреспондент.net 
Добавлено: 13-04-2021, 13:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх