Екологічна катастроф на озері Куряче в Дніпрі

Озеро «Куряче» в Дніпрі розташовано в районі Лівобережний-3. У водоймі вже давно відбувається справжня екологічна катастрофа - він вважається найбільш забрудненим в області. Через зливові стоки в озеро зливається величезна кількість нечистот. Гине місцева фауна.

Про це повідомляє Відкритий, посилаючись на Facebook-пост очевидця. У мережі з'явилися фото наслідків каналізаційних викидів в озеро «Куряче». Це призвело до загибелі великої кількості мешкають в ньому тварин - черепах і жаб.

«Там завжди було багато черепах», - розповів місцевий житель Женя Страшко. Зараз черепах, як і інших мешканців озера - стає все менше. Очевидцями був розміщений в мережі фото нещасних земноводних, які стали жертвами людської жорстокості та байдужого ставлення до природи.







Фото: Сергій Володимирович «Там колись було багато жаб, чутно було за три квартали їх спів. Зараз завдяки автомийці і іншим закладам їх вже немає », - написав у коментарі Володимир Сеник.


Місцеві жителі з ностальгією згадують, що раніше в озері в надлишку водилася риби. Зараз її там вже практично не залишилося. Озеро «Куряче» повільно і впевнено перетворюється на мляву брудну калюжу.

За матеріалами:  Відкритий
Добавлено: 27-04-2021, 13:32
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх