Принц Гаррі розчарував королівську сім'ю (ВІДЕО)

Оточення Єлизавети II засудило нове інтерв'ю герцога Сассекського і сприйняло його як "зрада".

Принц Гаррі розчарував оточення королеви

Букінгемський палац поки не давав ніяких комментріев з приводу останніх скандальних заяв принца Гаррі в бесіді з Дакс Шепард в подкасті Armchair Expert. Однак, як дізнався таблоїд Daily Mail, представники королівської сім'ї розчаровані його поведінкою.

Як відомо, відносини принца Гаррі з рідними зіпсувалися після березневого інтерв'ю американській журналістці Опрі Уїнфрі, в якому він, і його дружина Меган Маркл поділилися шокуючими подробицями їхнього життя в королівській родині.

А недавні заяви, в яких він назвав життя в палаці "сумішшю зоопарку і Шоу Трумана" і згадав про травматичність дитинстві, точно не допоможуть Гаррі налагодити відносини з батьком, принцом Чарльзом, і старшим братом, принцом Вільямом.

Виданню стало відомо, що палацові помічники з оточення королеви Єлизавети II закликали герцога і герцогиню Сассекському відмовитися від своїх титулів після останнього "ганебного" інтерв'ю.

Вони засудили напади пари на членів королівської сім'ї і вважають такі дії зрадою.

Особливе обурення в палаці викликала "шокує" критика принца Гаррі щодо методів його виховання, яка має на увазі принца Чарльза а також, королеву і покійного принца Філіпа.

Раніше повідомлялося, що принц Вільям не готовий пробачити Меган Маркл за слова, сказані про його дружині Кейт Міддлтон в скандальному інтерв'ю Опрі.

Також овідомляється, що принц Гаррі став ведучим серіалу про психічне здоров'я з Опрою Вінфрі


За матеріалами:  Корреспондент.net
Добавлено: 18-05-2021, 11:20
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх