У Запорізькій області будують дороги до Бердянська та Кирилівки

У Запорізькій області триває масштабна робота по ремонту доріг. Про це йшлося під час наради з питання збереження автошляхів регіону за участі голови облдержадміністрації Олександра Старуха.

Повідомляє Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЗОДА.

У 2021 році на розвиток і утримання автомобільних доріг Запорізької області  наразі вже передбачено 5,3 млрд грн. У цьому році заплановано відремонтувати 263 км доріг державного значення  та приблизно 60 км доріг місцевого значення.

На сьогодні тривають ремонтні роботи на дорогах О081030 Арабка - Астраханка - Мордвинівка - Гірсівка - Степанівка – Перша в селі Костянтинівка, О081976 Чернігівка – Богданівка – /Н-30/, О080288 Василівка – Дніпрорудне – /Р-37/.

Під особливою увагою – ремонт доріг курортного напрямку. Будується дорога до Кирилівки та Бердянська.

Найближчим часом мають завершитись тендери та розпочатися роботи ще на чотирьох важливих дорогах державного та регіонального значення М -14 (Одеса-Новоазовськ) від Бердянська до межі з Донецькою областю, а також Пологи-Токмак, Токмак-Оріхів та Новомиколаївка-Оріхів.

- Більша частина мережі доріг місцевого значення перебуває у незадовільному експлуатаційному стані, оскільки мережа не ремонтувалася тривалий час належним чином. Проте розпочалася велика робота. На сьогодні важливо залучати всі джерела фінансування на ремонт місцевих доріг. Треба також підключати кошти місцевих бюджетів та громад, - повідомив голова облдержадміністрації Олександр Старух.

Добавлено: 27-05-2021, 08:31
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх