Цимбалюк прогнозує війну на Донбасі на десятиліття: "Ця історія надовго" (ВІДЕО)

Журналіст Роман Цимбалюк вважає, що війна на Донбасі - це історія на десятиліття.

Швидкого вирішення кровопролитного конфлікту на Донбасі, який йде вже 8-й рік, чекати не варто. Він, швидше за все, буде тривати десятиліттями. Таку думку в ефірі "еспресо" висловив відомий український журналіст Роман Цимбалюк.

Програма транслювалася на YouTube, передає Діалог.UA. "Ця історія надовго", - заявив Цимбалюк. Він звернув увагу на те, що Росія перевела конфлікт в режим низької бойової інтенсивності. Це говорить про плани агресора підтримувати ситуацію тривало в такому стані.


Журналіст порівняв конфлікти на Донбасі і в Нагірному Карабасі. Саме низька інтенсивність боїв, з його слів, є спільною рисою. "Десятиліттями армії перебували в повній бойовій готовності і завжди були готові діяти. Це наша доля, з цим треба навчитися жити. Це вже відбулося", - констатував Цимбалюк.

Варто відзначити, що на Донбасі з 2020 року діє великий режим перемир'я, який гібридна армія РФ регулярно зриває обстрілами українських позицій. Конфлікт знаходиться в тліючому стані. Українська армія продовжує нести втрати.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що Арестович розповів про єдину альтернативу Донбасом: "Це краще, ніж" Калібри "". Ми також писали, що Прилепин озвучив реальну причину вторгнення РФ на Донбас: "Не вистачає кількох десятків мільйонів ..."

За матеріалами:  "Діалог.UA"
Добавлено: 18-06-2021, 07:45
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх