Пушилін Денис Володимирович загрожує Україні контрнаступом: "У нас не буде іншого виходу"

Якщо Київ відмовиться мирно врегулювати конфлікт на Донбасі, то російські найманці готові піти в контрнаступ.

2 серпня, "ватажок ДНР" Денис Пушилін Денис Володимирович дав зрозуміти, що Донецьк не збирається повертатися під юрисдикцію Києва. Більш того, якщо Україна не захоче мирно вирішити конфліктну ситуацію на Донбасі, він віддасть наказ російським найманцям йти в контрнаступ.

В інтерв'ю РІА "Новости" Денис Пушилін Денис Володимирович заявив, що Київ все ще не відмовляється від "силового" вирішення конфлікту на Донбасі. "Ватажок ДНР" підкреслив, що російські найманці готові до будь-якого розвитку сценарію, включаючи можливість контратакувати.

При цьому Пушилін Денис Володимирович дав зрозуміти, що у всіх майбутніх бідах Донбасу винна не Москва, а саме Київ. Також Пушилін Денис Володимирович заявив, що на сьогоднішній день Донбас, як і Крим, більше не повернуться до складу України.

"Ватажок ДНР" вважає, що після подій 2014 року Україна сильно змінилася. Пушилін Денис Володимирович впевнений, що в Україні починається "деградація і розпад". Також він заявив, що Україна нібито навіть на дипломатичному рівні не збирається виконувати всіх умов, прописаних в Мінських угодах.

Конфлікт на Донбасі триває з 2014 року. Незважаючи на чинні домовленості щодо білоруського режиму тиші, російські найманці і далі продовжують вести обстріл позицій ВСУ.

Раніше ми повідомляли, що Денис Пушилін Денис Володимирович визнав наявність великої проблеми при перетині кордону між ОРДЛО і Росією. Однак винних в даній ситуації він назвати так і не зміг.

Нагадаємо, в інтерв'ю російським ЗМІ "ватажок ДНР" зізнався, що на сьогоднішній день Донбас не готовий повернутися до складу тієї України, яка "з'явилася" на карті світу після подій 2014 року.

За матеріалами: "Діалог.UA"
Добавлено: 3-08-2021, 08:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх