Запорізька «Самопоміч» - клон «Партії регіонів»

Нарешті, тепер з чистою совістю, я можу заявити про вихід нашої ініціативної групи з «Об’єднання «Самопоміч». Ми довго мовчали, бо намагались зробити все можливе від нас, щоб хоча б в Запоріжжі «Самопоміч» або не пішла на вибори з братами Марченками або пішла з гідними та достойними людьми.

Проте, як з’ясувалось, в цій структурі відсутні жодні демократичні принципи, тому шансів в нас не було з самого початку, коли ми долучились до цього Об’єднання.

Не дивлячись на весь тиск, маніпуляції, шантаж, «обливання брудом», які використовувались проти нас, головне, що ми вистояли як єдина сильна команда однодумців, професіоналів з високими моральними якостями та цінностями.

Ми також домоглись, щоб на вибори не йшов Марк Марченко та не очолював міську чи обласну партійну організацію, проте політична верхівка «Самопомічі» вирішила все одно зробити, так як їй потрібно та призначили головою обласного осередку політичної партії брата Марка – Владислава Марченко, що в кінці кінців є одне й те саме, надавши йому право одноосібно вирішувати всі питання, що стосуються політичної партії в Запоріжжі та Запорізькій області.

Проте, це не означає, що Владислав Марченко тепер самостійна політична фігура в Запоріжжі та Запорізькій області. Він повністю підконтрольний та маріонетка Андрія Садового, який пролобіював призначення таких маріонеток майже в усіх обласних центрах та стратегічно важливих містах та керує ними через свою, в минулому начальницю відділу кадрів ЛМР, а тепер HR-партії - Галину Бордун, яка виконує всю брудну роботу по дискредитації перед виконавчим комітетом та політрадою партії всіх ініціативних груп, які заважають Андрію Садовому будувати партійну вертикаль влади, яка буде повністю та беззаперечно йому підконтрольна, адже у Садового великі президентські та бізнесові амбіції.

Одразу хочу зазначити, що в мене не має жодного жалю чи розчарування, що наша команда майже 6 місяців пропрацювала над розкруткою бренду «Самопоміч» у Запоріжжі та області, бо по-перше, як я вже зазначав ми сформували класну команду, якій тепер не страшні жодні виклики та перешкоди на шляху до зміни на краще нашого міста та країни; по-друге, ми зробили багато корисного для нашої громади; а по-третє, з середини ми побачили, що таке насправді «Самопоміч» і тепер ми зможемо розвіяти ті міфи, які нав’язуються виборцю щодо партії «Об’єднання «Самопоміч» та її лідера Андрія Садового.

На цей час, в мене стільки інсайдерської інформації щодо партії «Самопоміч» та методів її роботи, а також щодо їх планів та зв’язків у Запоріжжі, що вистачить для публікацій на кожен тиждень до самих виборів, де сподіваюсь, виборці вже не дадуть себе обманути та не проголосують за черговий клон Партії регіонів.

Також я відкритий для журналістів та готовий надавати всю відому мені інформацію про «Самопоміч», методи її роботи, зв’язки з групою Ахметова, з Сіном, а також, що представляє з себе «Самопоміч» в Запоріжжі та хто є хто в її рядах.

Закликаю і інших небайдужих людей з усієї України, хто стикнувся та працював з «Смопоміччю» не боятись та розповідати журналістам і виборцям про всі «прєлєсті» цієї партії, бо якщо ми не привчимось розвіювати політичні міфи, то ще довго будемо жити в середньовіччі та годуватись балачками з екранів телевізорів.
Добавлено: 17-08-2015, 11:07
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх