Який подарунок отримав Зеленський від "Слуг народу"

26 січня, стало відомо, що на вчорашній зустрічі нардепів фракції "Слуга народу" з президентом Володимиром Зеленським останньому вручили подарунок.

Відзначається, що це була книга "Україна - козацька держава", подарунковий варіант якої стоїть в районі 4-5 тис. Доларів. Про це повідомляє Диалог.UA з посиланням на "Бабель"

Підкреслюється, що ряд нардепів з "Слуги народу" підтвердив, що президенту подарували книгу "Україна - козацька держава" в подарунковому варіанті. Повідомляється, що "президентське видання" коштує в районі 4-5 тис. Доларів, а подарунок вибирав глава фракції Арахамія.

Відзначається, що Зеленський повинен передати даний подарунок до фонду президентів України, так як, згідно із законодавством, будь-який подарунок перевищує номінальну вартість 2189 гривень є хабарем.

Раніше повідомлялося, що в свій день народження президент України Володимир Зеленський приїхав на засідання фракції "Слуга народу". Кортеж глави держави паралізував рух у центрі Києва. До цього Володимир Зеленський попросив тих, хто має намір привітати його з днем ​​народження, в якості подарунка переказувати кошти на інфекційну лікарню в Кривому Розі.

Нагадаємо, вже другий рік поспіль 25 січня в день народження президента країни Володимира Зеленського проводяться акції протесту. Цього разу біля Офісу президента протестував Тарифний майдан.
Добавлено: 26-01-2021, 14:01
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх