Давид Арахамія розкрив, що політсилу пов'язує з Комуністичною партією Китаю

В "Слузі народу" розкрили, що їх пов'язує з Комуністичною партією Китаю.

За його словами, обидві партії покликані служити своєму народові. Він запевнив, що Україна має намір переймати досвід КПК в управлінні економікою і побудові держави.

Арахамія пояснив, що для нього вкрай важливою стала книга керівника Китаю Сі Цзіньпіна про управління країною і він хоче впровадити деякі її положення в Україні. Він запевнив, що Китай для України був і буде стратегічним партнером, який є прикладом у реформуванні економіки.

Також політик підкреслив, що Китай і Україна готуються відновити авіаперельоти, щоб туристи могли подорожувати, як раніше.

Раніше повідомлялося, що Пекін погрожував Києву зупинити поставку вакцини за підпис України під документом про порушення прав людини в Китаї. Підкреслюється, що Україна змушена була піти на поступки. До цього повідомлялося, що уряд КНР виступає за територіальну цілісність України і не визнає російську анексію українського Криму.

Україна і КНР також домовилися про співпрацю в декількох сферах. Нагадаємо, нардеп Давид Арахамія пояснив, що чекає "слуг народу" в разі провалу голосування в Раді за законом про олігархів.

За матеріалами: Діалог.UA"
Добавлено: 8-07-2021, 08:15
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх