Заява п'ятого президента Порошенка (ВІДЕО)

Офіс президента Зеленського веде брудну кампанію проти Поршенка і "ЄС". Складається враження, що Зеленському Медведчук був потрібен для інформаційної атаки на "Євросолідарність" і на мене особисто, - Порошенко.

Представниця "ЄС" Вікторія Сюмар заявила, що президент Зеленський думає про свій другий термін і тому намагається позбутися свого головного конкурента

У соцмережах виявили ботоферму, що атакує опонентів Зеленського і хвалить його самого – КняжицькийРезонансні рішення РНБО Офіс президента Зеленського супроводжує брудною кампанією проти "Європейської Солідарності". З такою заявою у своєму відеозверненні, яке транслювалося в ефірі ток-шоу "Велика політика" на "5 каналі", виступив лідер партії і п'ятий Президент Петро Порошенко.

"Складається враження, що Зеленському Медведчук був потрібен для інформаційної атаки не стільки на ОПЗЖ та Росію, скільки на "Євросолідарність" та на мене особисто. Псевдосенсацію вони намагаються роздути із загальновідомих фактів. Фактів, про які я неодноразово розповідав в інтерв'ю та на прес-конференціях", – розповів політик.


"Це така дуже технологічна штука, вона зараз набирає масштабів і обертів, коли президент Зеленський зараз думає про свій другий термін і думає, як зробити так щоб в цей другий термін у нього не лишилося конкурентів на прозахідному електоральному полі", – сказала вона.

За словами Вікторії Сюмар, президент Зеленський мріє мати конкурента з проросійського поля і очевидно, що таким зручним конкурентом є Юрій Бойко.

"Юрій Бойко дуже зручний конкурент для будь-якого президента, але ключове – це опонувати прозахідне електоральне поле і позбутися там конкурентів. Конкурент №1 для Володимира Зеленського – це Петро Порошенко. Це засвідчують всі рейтинги. Тому сьогодні під таким "патріотичним і державницьким соусом" ми спостерігаємо, як намагаються проштовхнути звичайну політтехнологічну "качку" про якісь зв'язки, бізнеспартнерство Порошенка з Медведчуком. Оприлюднені плівки (переговорів Медведчука з Порошенком, – ред.) не перші і не останні, спробують з них зробити серіал, бо команда діючого президента вона добре вміє робити одне – це серіали", – розповіла депутатка.

Вона нагадала, що в Україні "плівкові серіали" погано закінчувалися і заявила, що Порошенко спілкувався з Медведчуком на тему обміну заручників

Нагадаємо, раніше представники "Європейської солідарності" заявили, що комунікації між Порошенком та Медведчуком ніколи не були таємницею і протягом кількох років стосувалися головним чином звільнення українських заручників з російського полону.

За матеріалами: Прямий

Добавлено: 4-03-2021, 08:15
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх