"Папа, буде війна?" - дитина злякалася, побачивши колону БТР армії РФ в Єйську (ВІДЕО)

Росія продовжує перекидати до кордонів України бойову техніку. Величезна колона броньовиків була помічена в районі міста Єйська.

Чергова величезна колона техніки і особового складу Збройних сил Росії була помічена недалеко від українського кордону. Відео зняв і виклав в Мережу росіянин.  

Ролик був опублікований на YouTube-каналі "Україна 365", передає Діалог.UA.

На відео потрапили близько 23 бронетранспортерів і кілька десятків іншої техніки, в тому числі вантажівки з особовим складом ЗС Росії. Автор відео запевняє, що колона прямує в Єйськ в Краснодарському краї РФ.

"Не знаю, що відбувається ... Місто Єйськ. Скільки броньовиків, техніки в Єйськ приїхало! Що назріває у нас в країні, незрозуміло. Їхав з Краснодара - колону зустрів. І зараз он скільки машин з солдатами, бронетранспортери в Єйську", - розповів чоловік.

За кадром дитина питає у автора відео: "Знову буде війна?" Чоловік у відповідь висловлює надію, що нічого не станеться. "Чи не потрібна вона", - говорить росіянин.

Варто відзначити, що Росія почала активно нарощувати військову присутність біля кордонів України, в тому числі на окупованих територіях.

Пєсков прямо заявив, навіщо Кремль перекидає бронетехніку на кордон з Україною За словами прес-секретаря Путіна, Росія має повне право переміщувати армійські підрозділи в межах власної території.

Добавлено: 1-04-2021, 15:01
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх