Безсмертний вважає, що" Потрібно вже зараз у низці областей впроваджувати воєнний стан і комендантську годину" (ВІДЕО)

Чинна українська влада ще до настання безпосередніх бойових дій з Росією на нових напрямках може багато що зробити для захисту країни

Про це політик, дипломат, надзвичайний і повноважний посол Роман Безсмертний  заявив в програмі "Студія Захід" з Антоном Борковським на Еспресо.TV.

"Треба скликати засідання РНБО й прийняти там рішення про введення правового режиму воєнного стану в цілому ряді регіонів", - зазначив він.

"Адже механізми введення режиму воєнного стану - це, в тому числі, і відповідь на питання "Як треба діяти по відношенню до внутрішньої п'ятої колони?" І відповідь на питання "Як діяти на зовнішньому контурі щодо носіїв інтересів ворога? Як контролювати життя в прикордонних регіонах з точки зору комендатської години й впливу на ситуацію, яка виникає там в політичному сенсі, в стосунках між політичними силами і т.д.", - пояснив Безсмертний.

Як наголосив Роман Безсмертний, політичну ситуацію в окремих регіонах країна-агресор може використати "для провокацій".

"Це нагадує настання пір року і всі знають, що з настанням зими буде сніг, але сніг завжди випаде "невчасно", - підсумував політик.

З'явилася інформація, що за словами Стрєлкова, уникнути війни між Росією і Україною вже не вдасться, при цьому для Москви єдиним варіантом закінчити конфлікт може бути воєнної поразки України з подальшою окупацією цілого ряду регіонів. Які саме міста необхідні Москві, Стрєлков назвав прямо. "Я вважаю, що війна з Україною все одно рано чи пізно станеться. На мій погляд, єдина можливість для Росії закінчити конфлікт - це розгромити України, відібрати у неї Харків, Дніпропетровськ, Маріуполь, Одесу. Без новоросійських земель України більше не буде представляти військової загрози ", - заявив він.

За матеріалами: "Діалог.UA":
Добавлено: 19-04-2021, 08:45
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх