Іпотека під 3% для переселенців: як взяти кредит на житло (ВІДЕО)

В Україні вже цього місяця запрацює іпотека під 3% для переселенців. На подання документів для участі у програмі буде два місяці.

Іпотека під 3% для переселенців запрацює від 17 травня.

Зазначається, що кредити надаватимуть на 20 років. Загальна площа житла, яке можна придбати - 63 квадратні метри на сім'ю. Перший внесок становитиме 6% від вартості житла.

Для участі в програмі буде сформований окремий реєстр громадян у регіональних управліннях Державного фонду молодіжного будівництва. Зареєструватися можна буде через застосунок "Дія" або особисто в регіональному представництві Фонду. Для цього обов’язково потрібна довідка переселенця. Приймання документів триватиме два місяці. Після чого серед усіх зареєстрованих раз на чотири місяці будуть проводити рандомний відбір онлайн. А перелік будуть публікувати на сайті Держмолодьжитло.


Дешева іпотека для переселенців - коли та як її можна отримати? Для участі в програмі буде сформований окремий реєстр громадян у регіональних управліннях Державного фонду молодіжного будівництва. Зареєструватися можна буде через додаток "Дія" або особисто в регіональному представництві фонду. Для цього обов’язково потрібна довідка переселенця — про все це далі в економічних новинах.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що уряд Німеччини надав 25,5 млн євро для українських переселенців зі сходу України. Ці гроші підуть на житло для ВПО. За попередніми оцінками, цих коштів вистачить для однієї тисячі двохсот кредитів. До нових осель зможуть переїхати орієнтовно від трьох до п’яти тисяч внутрішньо переміщених осіб. 


Купити квартиру в складчину з державою. Заплативши 50 чи навіть 30 відсотків вартості. Це реально, але не всім до снаги. ТСН знайшла людей, яким вдалося виконати всі умови і скористатися пільговими програмами купівлі житла. Чи світить цей шанс вам – дізнайтеся просто зараз.  

За матеріалами: ТСН
Добавлено: 17-05-2021, 09:45
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх