Медведчуку переглядають запобіжний захід: тітушки, купа силовиків і запалені фаєри (ФОТО+ВІДЕО)

Прокурор просить суд обрати для Медведчука запобіжний захід у вигляді тримання під вартою









21 травня в Київському апеляційному суді ма ють Розглянуто апеляції на Запобіжний Захід Віктору Медведчуку. Нардеп вже прібув до Будівлі, де відбуватіметься Розгляд. Про це сообщает кореспондентка "5 каналу" Валерія Павленко.

Прокурор просити суд зверни для Медведчука Запобіжний Захід у виде тримання під Варта з альтернативою застави. Розмір застави - понад 300 миллионов гривень. Таку суму зазначаються того, что обвинения считает нардепа Заможне ЛЮДИНОЮ.

Нагадуємо, Віктору Медведчуку Слідство закідає державну зраду. Печерський райсуд столице відправів его під Цілодобовий домашній арешт до 9 липня.

Такоже у будинку Віктора Медведчука відбуваліся обшукі 11 травня. СБУ підтверджує факт обшуків у Києві, но Подробиці поки НЕ коментує. Слідчі Дії проводять у межах крімінального провадження про держзраду, а такоже - замаху на розкрадання національніх ресурсов в анексованому Криму.

Як повідомляв 5.ua, генеральна прокурорка України Ірина Венедіктова підпісала підозрі в держзраді двом народним депутатам України - Віктору Медведчуку и Тарасу Козаку.

За матеріалами: 5.ua, Gazeta.ua

Добавлено: 21-05-2021, 16:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх