На підозрюваного у держзраді Медведчука надягли електронний браслет (ВІДЕО)

13 травня суд обрав йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

На нардепа від фракції "ОПЗЖ", кума президента РФ Путіна Віктора Медведчука, підозрюваного у вчиненні державної зради та порушенні законів і звичаїв війни, 14 травня надягли електронний браслет.

Про це сказала речниця Нацполіції України Оксана Блищик, повідомляє "УНІАН". 

"Дійсно, сьогодні поліція Києва на виконання рішення Печерського районного суду одягла на підозрюваного Медведчука електронний браслет", - заявила вона.

Натомість "Укрінформу" в Офісі генпрокурора повідомили, що електронний браслет на нардепа надягли вчора ввечері, 13 травня, після судового засідання.

"Учора ввечері на Віктора Медведчука у приміщенні Головного управління Нацполіції Києва у присутності прокурора вдягли електронний засіб контролю", - цитує "Укрінформ" прокуратуру.

Нагадаємо, 13 травня у Печерському суді міста Києва обрали запобіжний захід нардепу Віктору Медведчуку, якому вручили підозру в державній зраді та замаху на розграбування національних ресурсів в українському Криму. 

Починаючи від січня 2021 року, Віктор Медведчук та його найближче оточення потрапили під багаточисленні санкції та критику. Повну хронологію подій щодо кума Путіна Віктора Медведчука, читайте у нашому матеріалі.

За матеріалами: ТСН

Добавлено: 14-05-2021, 15:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх