В Україні скасують пільговий проїзд в транспорті

В Україні скасують пільговий проїзд, відповідний документ готують в уряді.

 

Як це відіб'ється на Дніпрянах і чи будуть пільговики оплачувати проїзд за повною вартістю, повідомляє Дніпровська Панорама з посиланням на Obozrevatel.

В уряді запропонували монетизувати пільги на громадський транспорт, а тарифи на проїзд встановити відповідно ринковим умовам.

Таку думку висловив міністр Олег Немчінов. Також він повідомив, що в уряді працюють з минулого року над тим, щоб монетизувати пільги, тому що на данній момент в Україні велика кількість пільговиків. Немчинов впевнений, що від цього страждають і перевізники, і місцеві органи влади, і люди, які такі пільги мають.

За словами чиновника, місцева влада кожного окремого населеного пункту повинні прийняти найбільш прийнятне рішення щодо вартості проїзду в громадському транспорті, з огляду на всі обставини.

У той же час чиновник заявив, що переконаний в необхідності монетизації пільг на проїзд у громадському транспорті по ряду причин.

«Є люди, які не користуються громадським транспортом, але мають пільгу, і є люди, які користуються постійно, але через обмеження перевізників, рішень місцевих рад скористатися пільговим проїздом не можуть», - зазначив він. Тому «найкращим варіантом є монетизація цих пільг і використання цих коштів на власні потреби», - підсумував Немчинов.
Добавлено: 25-05-2021, 13:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх