"Відтепер буде інакше": Зеленський виступив на всеукраїнському форумі

Олігархи більше не будуть вирішувати кому, що дивитися та за якими тарифами платити.

Президент Зеленський заявив, що вперше за роки незалежності, замість обіцянок, вони перейшли до реальних дій, бо щороку зростає кількість борців з олігархами та самих олігархів.

А серед старих політиків не має тих, хто б не обіцяв боротися з олігархи. А ті, накопичують незаконний капітал та витрачають його на створення, просування та, в подальшому, утримання своїх політиків та чиновників. Вони вирішували, що кому дивитися та хто за якими тарифами має плати. Політичні партії, судді, ЗМІ та інші всі повинні функціонувати без олігархічного капіталу.

Про це заявив Президент України Володимир Зеленський, виступаючи під час форуму "Україна 30. Економіка без олігархів". 

"Ми хочемо країну працюючих законів, конкурентної економіки, незалежних ЗМІ, відкритих свобод. Саме тому я зробив перший крок, вважаю, що він важливий, аби демонтувати визначальний вплив олігархів на майбутнє української держави. Це — закон про олігархів. Цей закон — це тільки початок. Це -  фундамент для нормативно-правової бази, що поставить на перше місце захист інтересів України", — заявив Зеленський.

Раніше президент США Джо Байден, під час свого брифінгу після самітту країн-учасниць НАТО, відповідаючи на запитання журналістів щодо вступу України до членства ПЧД. Заявив, що Україні все ще потрібно побороти корупцію, аби вона відповідала важливим критеріям для отримання ПДЧ. Адже Україна має чудову можливість зробити те, чого ще не було в її історії — створити демократичну, не корумповану олігархами державу, наголосив американський лідер, пригадуючи свій виступ у Верховній Раді України в 2015 році.

Тоді він приїздив до України, обіймаючи посаду віцепрезидента США.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло про те, що Байден відповів, чому Україна не в НАТО.

Раніше повідомлялось, що Зеленський ветував закон про відповідальність за недостовірне декларування. Зеленський повернув закон до Верховної Ради зі своїми пропозиціями, висловивши невдоволення можливістю для декларантів уникати відповідальності за приховування статків за певних умов.

За матеріалами:  Comments.ua
Добавлено: 15-06-2021, 13:31
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх