Зеленський пригостив західних журналістів салом на кухні своїх батьків

Журналісти запитали Зеленського, чому американців повинен хвилювати конфлікт в його країні, в тисячах миль від кордонів США

Державний глава Володимир Зеленський поговорив з журналістами CBS News в неформальній обстановці — за сніданком в квартирі своїх батьків, пише "УНІАН".

За даними телеканалу, на столі були частування у вигляді сала на житньому хлібі, сашимі з лосося, домашнього печива і бренді - "з президентом Володимиром Зеленським та його літніми батьками на крихітній радянської кухні".

На фотографії також можна розгледіти і очільника Офісу президента Андрія Єрмака.


Журналісти поставили українському лідеру питання, чому американців повинен хвилювати конфлікт в Україні, країні, яка розташована в тисячах миль від Штатів. На що Зеленський відповів, що "завтра це може прийти до їхніх домівок".

Відзначається, що під час зустрічі говорили й про президента РФ Володимира Путіна. Зеленський, як і багато українців, вважає, що глава Кремля володіє неоімперськими амбіціями та хоче, щоб Росія отримала контроль над своїми "сусідами".

"Вони не хочуть відпускати нас", — сказав президент України.

У бесіді Володимир Зеленський зізнався журналістам, що його батьки завжди турбувалися за нього з моменту обрання його президентом України. Самі ж батько і мати українського лідера повідомили, що вважали за краще б для нього гумористичну кар'єру, ніж політичну.

Раніше портал "Коментарі" писав, що Володимир Зеленський заявив, що вперше за роки незалежності замість обіцянок, вони перейшли до реальних дій, тому що щорічно зростає кількість борців з олігархами та самих олігархів. А серед старих політиків уже немає таких, хто б не обіцяв боротися з олігархами. А ті накопичують незаконний капітал і витрачають його на створення, просування і подальше утримання своїх політиків і чиновників. Вони вирішували, що кому дивитися і хто за якими тарифами повинен платити. Політичні партії, судді, ЗМІ та всі інші повинні працювати без олігархічного капіталу.

За матеріалами:  Comments.ua
Добавлено: 16-06-2021, 15:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх