На Майдані сотні людей прощаються із блогером Горьким Луком (ФОТО+ВІДЕО)

Святослав Носов став відомим після того, як в 2014 році завів сатиричний блог, де висміював відсталість "русского міра"

У Києві на Майдані Незалежності відбувається прощання із блогером, письменником та військовим медиком Горьким Луком (Gorky Look), він же Святослав Носов. Нині "5 канал" є єдиним мовником, що відстежує цю подію.




Прощання із Горьким ЛукомПрощання із Горьким ЛукомПрощання із Горьким ЛукомПрощання із Горьким ЛукомПрощання із Горьким ЛукомПрощання із Горьким ЛукомПрощання із Горьким Луком

Носов став відомим після того, як в 2014 році завів сатиричний блог на платформі "Живого журналу", де в іронічній формі висміював відсталість "русского міра". Усього за кілька місяців проєкт вийшов в топи блогів, новин і оглядів, збираючи рекордну кількість переглядів і коментарів.


У 2015 році вийшла книга "Ноука от Горького Лука. Сборник лекций по кацаповедению", написана на основі постів у ЖЖ. Перший тираж був розкуплений ще до надходження в продаж.

Він використовував російську мову проти Росії. Знатно підпалював "вату" та доводив до ненависті росіян, адже казав правду, – так про нього кажуть близькі знайомі.

Дивіться також: "Соцмережі не можна ігнорувати, там має бути український контент": блогер про боротьбу з російською пропагандою

Про причини смерті близькі та побратими не говорять, але відомо, що то був його вибір відмовитися від лікування. До цього блогер переніс коронавірус.



Прощатися прийшли побратими, друзі, медики "Госпітальєри" та пересічні читачі блогу в соцмережах. Навіть ті, хто не знав особисто. Загалом – кілька сотень людей.


Дивіться також відео "5 каналу" за участі Горького Лука:

Добавлено: 22-06-2021, 13:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх