Зеленський став заручником "теплої ванни": політологи про резонансне інтерв'ю президента

Інтерв'ю президента Володимира Зеленського журналістці "1 + 1" Наталії Мосейчук в контексті нової ініціативи з референдумом про "стіні" з ОРДЛО, залишило багато питань. Воно, як мінімум, посилило впевненість в тому, що найближче оточення гаранта "міцно тримає Зеленського в" теплій ванні ".

Такою думкою на своїй сторінці Facebook поділився політолог Олексій Голобуцький (наводимо текст повністю і мовою оригіналу).

"Апріорі антіконстітуційні референдуми про" стіну "і олігархів, Виправдання" Великого крадівніцтва "і Єрмака:" 1 + 1 "організував скандальне інтерв'ю з Зеленський

Інтерв'ю Зеленського Наталії Мосейчук залиша много вопросам. І Посилення впевненості в тому, что Ближче оточення міцно трімає Зеленського в "теплій ванні".

Інакше складно поясніті ту ж впертість у просуванні референдумну ініціатив: хайповіх, безсумнівно, но з правової точки зору абсолютно Неможливо.

Гарантовано Вже забезпечен хайп сьогоднішня заява относительно можливий референдуму "про стіну" ( "повне Розірвання СТОСУНКІВ в тому чи ІНШОМУ виде - ... решение про запуск цього плану повинен прійматі народ України. За стіну буде голосувати народ України"). Альо юридичні перспективи подобной заяви и самого референдуму - Ніякі. Бо "Розірвання СТОСУНКІВ" на практике - це буквально втручання в теріторіальну цілісність України, зміна територіальних меж. Такі питання прямо Заборонені до вінесення на референдум. Альо Зеленський таку заяву Робить, публічно и впевнена. ОП явно не забезпечен Роз'яснення.

Так само навряд чи факт суперечності і "антіолігархічної" ініціативи кільком Стаття Конституції НЕ БУВ очевидно бодай декому в оточенні Зеленського Одразу. Альо его ніхто НЕ поспішає стріматі, президент продолжает педалюваті тему, котра может мати якісь реальні перспективи только за цілковіто авторитарного режиму, что ігнорує закони и функціонує за принципом Виконання всех бажань диктатора.

Бо в межах базових демократичних Принципів Функціонування держави (де жоден громадянин Незалежності від уровня статків НЕ может буті наділеній Додатковий правами чи позбавленій таких самих прав як и інші поза судів рішенням в рамках справедливого змагального судового процесса) "прізначіті злісніх олігархів" просто Неможливо за законом. Тому віносіті на референдум питання, Котре АПРІОРІ порушує Констітуцію, - це точно не оптимальний формат использование інструменту прямого Народовладдя. Порушення Конституції, імплементоване народом, не перестає буті порушеннях Конституції.

Тобто, знов та сама проблема, что й всі два роки: «Не попереду», «не пояснили", "не сказали". Бо дуже сумніваюсь, что на всю Зекоманду НЕ Знайшли бодай кількох людей, котрі точно знали, что заплановані Зеленський до озвучених хайпові ініціативи - м'яко Кажучи, Юридично нікчемні. Альо НЕ зупинили.

Бо це зруйнує "тепла ванну"? Альо за фактом через це Зеленський геть НЕ орієнтується в реальних процесах в державі, в реальному стані речей. І це дуже помітно.

Окремий момент - Фактично, Визнання Зеленський "Владніл дуумвірату" з "візіром" -Єрмаком: "Він прийшов зі мною, ВІН піде зі мною. І НЕ залиша на будь-якіх посадах. Пан Єрмак БУВ зі мною від самого качана, но нема на Цій посаді ... Єрмак поруч зі мною не просто так, я довіряю Цій людіні ".

Зважаючі на контекст - Злив спецоперації з вагнерівцямі - Зеленський буквально взявши на себе всю повнотіла відповідальності за шкірних дію и бездіяльність, шкірні слово Єрмака. Це спрацювало бі у феодальній реальності. Альо не поможемо легітімізуваті "людину нізвідки" для міжнародніх партнерів. І НЕ Покращена перспективи самого Зеленського.

Перше враження від з'явилися в ефірі "1 + 1" Зеленського з приязню Мосейчук, в комфортному для Зеленського форматі "на газоні" - Коломойський знов досягнув питань комерційної торгівлі обопільніх домовленностей з Зеленський.

Альо враження по завершенню Бесіди кардинально інші. По-перше, Коломойський (з Цілком очевидно причин) став спонсором демонстрованого в інтерв'ю охолодження СТОСУНКІВ з заходить. І по-друге, Коломойський Використана Доступні медійні інструменти для Посилення враження, что Зеленський некомпетентність и не Надто орієнтується в реальній ситуации, ВІН інформаційно ізольованій и тому небезпечний. Судячі з моментальної Хвилі в ЗМІ и блогах "п'ятої колони", це інтерв'ю найвігіднішім є самє для них. Цитувати такого Зеленського дуже зручне для мотівації проросійського електорат ".

Відзначимо, тема "стіни" в українській політиці не нова. "Стіну" між Україною і Росією вирішили будувати практично відразу після початку війни на Донбасі. Ініціатором проекту виступив тодішній прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк (її так і стали називати "стіна Яценюка"). Але ця ініціатива виявилася провальной.

Президент України Володимир Зеленський у вчорашньому інтерв'ю Наталії Мосейчук, яке вийшло на телеканалі 1 + 1, фактично визнав факт зливу спецоперації щодо "вагнерівців".

Про це пише на своїй сторінці в соцмережі "Фейсбук" агент НАБУ Євген Шевченко


Мати біля керма країни і армії людини, який виправдовує себе власною наївністю, - дуже небезпечно.

Про це на своїй сторінці в Фейсбуці написав адвокат Андрія Антоненко Леонід Маслов


За матеріалами: Телеграф, Цензор.Нет
Добавлено: 25-06-2021, 10:40
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх