Акція "Державна зрада. Оголошення підозри Зеленському": чого вимагали протестувальники (ВІДЕО)

28 червня, під Офісом президента України провели акцію "Державна зрада. Оголошення підозри Зеленському".

28 червня, під Офісом президента України провели акцію "Державна зрада. Оголошення підозри Зеленському". ГО "Рух опору капітуляції" організувало акцію протесту під стінами Офісу президента після інтерв'ю Володимира Зеленського телеканалу "1 + 1", де він зробив заяву про причетність до зриву спецоперації із затримання бойовиків ПВК "Вагнер".

"Політичні заяви Зеленського повинні стати не предметом дискусій, а предметом кримінальних проваджень", - вважають активісти. Присутні учасники протесту стверджують, що МВС не реагує належним чином на порушення, а суди нібито знаходяться під впливом скандально відомого адвоката, екс-радника Віктора Януковича Андрія Портнова. У зв'язку з цим громадянське суспільство має взяти на себе роль гаранта Конституції. "Зеленського чекає суд. Народний. Давайте разом почнемо цей процес", - закликали активісти. З їх слів, суспільство візьме під свій контроль справу про зрив спецоперації по ПВК "Вагнер", підготують заяви і почнуть процес.


Нагадаємо, після визнання Володимира Зеленського про дзвінок Олександру Лукашенко, коли він розповів про підготовку спецоперації, його попередник Петро Порошенко розкрив деталі заходів і його роль в цій справі.

А дипломат Роман Безсмертний вважає, що слова президента України можуть стати підставою для його імпічменту. Більш того, в інтерв'ю глава держави зробив кілька необережних заяв, які можуть мати серйозні наслідки.

Дмитро Ярош в свою чергу попередив, що терпіння українців не нескінченно і вони рано чи пізно повстануть.

За матеріалами: "Діалог.UA
Добавлено: 29-06-2021, 11:55
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх