В Україні можуть запустити вакцінацію від коронавіруса в аптеках - ЦОЗ

Це питання ще опрацьовується. З'ясовано, що антитіл у вакцинованих препаратами PFIZER І CORONAVAC різне.

В Україні можуть запустити вакцинацію від коронавируса в аптеках.

Як повідомив генеральний директор Центру громадського здоров'я МОЗ України Роман Родина в ефірі телеканалу "Дім", зараз це питання ще опрацьовується.

"Зараз ми опрацьовуємо питання вакцинації в аптеках. Тут остаточного рішення поки немає, але опрацьовуються саме нормативні моменти, яким чином це можна дозволити, щоб можна було вакцинуватися навіть в аптеках. Тим більше, у нас буде сезон грипу, і вакцинація від грипу також буде актуальна восени ", - заявив глава ЦГЗ.

Нагадаємо, вакцинація від коронавируса в Україні почалася 24 лютого. Станом на 16 липня в цілому проведено 3 899 890 щеплень, повністю імунізовані і отримали 2 дози посилання - 1 360 256 українців.

Нагадаємо, раніше начальник Головного управління Державної служби України з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів (Госпродпотребслужби) в Києві Олег Рубан заявив, що в Україні можуть ввести обов'язкову вакцинацію від коронавируса в разі прийняття відповідного рішення головним державним санітарним лікарем України Ігорем Кузіним.

В Україні почалася активна вакцинація: невже люди почали довіряти вакцині

За матеріалами: ТСН, 5,ua

Добавлено: 19-07-2021, 08:33
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх