МОЗ придумало, де ще можна облаштувати пункти вакцинації

Міністерство охорони здоров’я закликає оптимізувати процес вакцинації від COVID-19 на свята, зокрема проводити вакцинацію на площах під відкритим небом під час святкувань 30-ї річниці незалежності України

Під час святкових заходів у центрі міст. Головне — дотримуватися карантинних правил: носити маски та зберігати дистанцію», — зазначається на сайті.

Згідно з повідомленням, наразі в Україні працює понад 3 тис. пунктів щеплення, близько 400 центрів масової вакцинації і 1 тис. мобільних бригад.

Українці, які виявлять бажання вакцинуватися, отримають нагороду, починаючи з 18 серпня. Про це повідомив міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко.



У заяві МОЗ зазначається, що нагородою стануть безкоштовні квитки на концерт до Дня незалежності, який відбудеться на НСК "Олімпійський".
"Всі, хто вакцинується в центрах масової вакцинації і пунктах щеплення, з середи отримають квитки на святковий концерт до Дня Незалежності, який відбудеться 24 серпня на НСК", - сказав він в ефірі на телеканалі "Україна 24".
Ляшко зазначив, що вакцинація - єдиний дієвий метод від коронавірусу, який довів свою ефективність.

Нагадаємо, міський голова Кропивницького Андрій Райкович у кінці липня заявляв, що в місті планують розгорнути додаткові пункти вакцинації від коронавірусу в тролейбусах і автобусах.

За матеріалами: Ділова Столиця
Добавлено: 16-08-2021, 17:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх