Imagine Dragons представили кліп на пісню Crushed, який був знятий в деокупованому селі в Україні

Всесвітньо відомий американський гурт Imagine Dragons представив новий кліп на пісню Crushed (розчавлений, - ред.). Відео на пісню було зняте на лінії фронту в Україні та розповідає про хлопчика, на ім'я Сашко, який пережив місяці обстрілів у своєму селі Новогригорівка Миколаївської області.

«Історія Сашка дуже зворушлива, і є ще тисячі таких, як він, які відчайдушно потребують допомоги. Навіть сьогодні його сім'я залишається без електрики та інших основних комунальних послуг», - йдеться в описи відео на YouTube.

Над стрічкою працював режисер та оператор постановник гурту Тай Арнольд, який приїхав в Україну наприкінці минулого року. За словами директорки фандрайзінгової платформи UNITED24 Ярослави Гресь:

«Взимку 2022-го Арнольд приїхав в Київ, познімав з нами Бучу, Ірпінь, Бородянку, а потім зник. Поїхав на два місяці на схід та південь. Проїхав від Бахмута до Херсона. І все фільмував».

Зазначимо, що американський гурт Imagine Dragons та його фронтмен Ден Рейнольдс з самого початку повномасштабного вторгнення підтримують Україну. Торік вони стали амбасадорами платформи UNITED24, яку заснував президент Володимир Зеленський. Гурт опікується напрямом "Медична допомога", згідно з яким вони підтримали збір коштів на автомобілі швидкої допомоги, що ініціювала перша леді України Олена Зеленська.


Добавлено: 11-05-2023, 15:37
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх