День Державного прапора: у столиці підняли синьо-жовтий стяг із підписами воїнів ЗСУ (Фото, відео)

Фото: Офіс президента

У День Державного прапора України 23 серпня над Києвом підняли синьо-жовтий стяг зі словами та підписами, залишеними українськими захисниками і захисницями, рятувальниками та волонтерами.

Участь в урочистій церемонії підняття прапора у столиці взяв президент України Володимир Зеленський, головнокомандувач Збройних Сил Валерій Залужний та інші поважні посадовці.

"Сьогодні – особливий День Державного прапора України. Сьогодні в серці України ми підіймаємо особливий прапор. На ньому – особливі слова й підписи, залишені особливими людьми. Це наші воїни, наші захисники й захисниці, наші герої, які б’ються за свободу для українців, за незалежність, за Україну, наші кольори та цей прапор", – сказав президент у своїй промові.


Врочистий захід відбувався біля "Батьківщини-матері" на Печерських пагорбах у Києві. Після сьогоднішньої церемонії прапор зберігатиметься в Національному музеї війни за незалежність України як символ боротьби та спротиву російським загарбникам.

День Державного прапора: у столиці підняли синьо-жовтий стяг із підписами воїнів ЗСУ (Фото, відео)



Фото: Офіс президента

Варто зауважити, що цього тижня українцям рекомендують бути обачними з нагоди Дня Державного Прапора та Дня Незалежності. В ГУР попереджали, що росія може вдатися до ракетного тероризму у символічні для українців дати.
Добавлено: 23-08-2023, 11:34
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх