Новий сезон подкасту про дослідження Криму запустило українське медіа

Онлайн-медіа «Свідомі» запустило другий сезон подкасту «Пізнай Qirim». У нових епізодах ведучі Анастасія Бакуліна та Наджіє Аметова спільно з гостями досліджуватимуть Крим через призму суспільно-політичних проблем на півострові. Про це повідомляє «Детектор медіа».

Зокрема, команда подкасту досліджуватиме те, як у місцях виселення зароджувався рух опору, разом із Мустафою Джемілєвим, ділитиметься історіями бранців Кремля, зокрема з Муміне Салієвою, та історією батька Наджіє Аметової, який був незаконно засуджений росіянами у 2017 році. Один з епізодів, що стосується дослідження кухні, журналісти записувала в одному із кримськотатарських закладів.

«Якщо попередній сезон був розмовний, то цей точно наративний. Перш за все, в основі лежить історія Насті як дослідниці й українки, що ставить собі дуже багато запитань про кримських татар та їхню долю. Далі — це історії наших гостей, бо, окрім того, що кожен — експерт у своїй сфері, він ще й має за плечима болючий досвід: депортація це чи ув’язнення рідних», – написали організаторки.

Фото: Детектор медіа
подкасти, Крим, кримські татари
Добавлено: 5-06-2024, 21:15
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх