У США чоловік розстріляв працівників кур’єрської служби: щонайменше 8 вбитих

Після злочину стрілець наклав на себе руки

За матеріалами: ТСН

Стрілянина неподалік аеропорту американського Індіанаполіса: восьмеро людей загинули, стрілець наклав на себе руки. Ще принаймні чотирьох поранених доправили до лікарні, одного в критичному стані. Трагедія сталася на величезному складі Fedex - це найбільша поштово-кур’єрська служба у США.

Після злочину рідні працівників не відриваються від телефонів, сподіваючись аби на якусь звістку від близьких. В лобі готелю біля аеропорту, де збирають родичів тих, хто працював на складі, тут не менше ста, хтось приїхав з дітьми, бо серед ночі малечу ніде залишити. «Майте на увазі, телефоном сказали про десять пострілів. Ймовірніше зсередини», - кажуть людям.е почалося кілька годин тому. В робочий час більшість працівників складу Fedex не має з собою телефонів - такі правила. Коли раптом починається стрілянина, сповістити про це родичів чи копів можуть не всі  і не одразу.

«Ми тільки відкрили з колегою сендвічі, збираємося вкусити, аж раптом чуємо два гучні звуки. Ми не думали спершу, що це постріли. Я підвівся і озирнувся - нічого. Потім ще три постріли. З будівлі почали вибігати люди. Нові постріли», - розповідає один із працівників.

«Виклик надійшов одразу після 11 вечора. Попередньо можемо повідомити, що стрілець сам вкоротив собі віку. Небезпеки для міста більше немає», - відзвітували в поліції.  

Дядько пораненої демонструє машину з битим склом. Його племінниці куля поцілила у праву руку. «Коли вона подзвонила я вже спав, вона сказала, що тут стрілянина, я приїхав. Вона поранена в руку.  Вона в шпиталі», - розповідає чоловік.


Стрілянина неподалік аеропорту американського Індіанаполіса: восьмеро людей загинули, стрілок наклав на себе руки. Ще принаймні чотирьох поранених доправили до лікарні, одного в критичному стані. Трагедія сталася на величезному складі Федекса - це найбільша поштово-кур'єрська служба у США.  

«Моя дружина там, вона написала мені повідомлення, що точиться стрілянина. Потім повідомила, що з нею все гаразд, але застрягла на якийсь час, сама не знає як надовго», - розповідає чоловік.

Причини, з яких влаштували стрілянину на складі Fedex поки що невідомі, немає даних і про особу вбивці.

Це вже третя масова стрілянина в Сполучених Штатах за місяць. 17 березня чоловік постріляв вісьмох у Атланті, цілив у людей азійської зовнішності. За тиждень потому інший стрілець забрав 10 життів у супермаркеті в штаті Колорадо. 
Добавлено: 16-04-2021, 16:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх