В Огайо поліцейський убив афроамериканку, а в цей час Шовіна визнали винним за вбивство темношкірого американця (ВІДЕО)

В Огайо в результаті стрілянини загинула 16-річна дівчина. Тим часом у Міннеаполісі почалися святкування після вердикту у справі Флойда.

У США в результаті стрілянини загинула 16-річна дівчина

Приблизно в цей час у Міннеаполісі оголошували обвинувальний вердикт присяжних екс-поліцейському, який застрелив темношкірого американця Джорджа Флойда в травні 2020 року.


Судовий процес, який тривав 3 тижні, транслювали по телебаченню.


В американському Колумбусі, штат Огайо, поліцейський пострілом убив 16-річну афроамериканку Ма'Кхію Браянт. Про це у вівторок, 20 квітня, повідомляє телеканал Fox News.

Як повідомляє ЗМІ, стрілянина прогриміла всього за кілька хвилин до вердикту у гучній справі Джорджа Флойда.

Спочатку поліція отримала виклик від місцевих жителів - вони поскаржилися на напад дівчини, озброєної ножем.

Прибулі офіцери змушені були вистрілити в Ма'Кхію Браянт, яка згодом померла дорогою в лікарню.

Мер Колумбуса Ендрю Джінтер повідомив на своїй сторінці в Twitter, що в місті у вівторок "трагічно померла молода дівчина", проте жодних подробиць він не навів. Глава міста також заявив, що подію було записано на нагрудну камеру.


"Я прошу жителів зберігати спокій і дозволити Бюро розслідувань збирати факти", - написав він.

Хейзел Браянт, яка відрекомендувалася тіткою Ма'Кхії Браянт, повідомила, що її племінниця взяла ніж, щоб захистити себе під час бійки з іншими людьми по сусідству.

 


Повідомляється, що біля поліцейського управління Колумбуса вже зібрався розлючений натовп, який викрикує ім'я загиблої дівчини.

Нагадаємо, в Міннеаполісі почалися стихійні святкування після оголошення вердикту присяжних про винність екс-поліцейського Дерека Шовіна у вбивстві афроамериканця Джорджа Флойда.

Раніше повідомлялося, що екс-поліцейський Дерек Шовін визнаний винним за всіма пунктами звинувачення, пов'язаним з вбивством Флойда.

За матеріалами: Корреспондент.net 
Добавлено: 21-04-2021, 10:09
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх