Відповідь Путіна на прпозицію Зеленського "Зустріч у будь-якій точці на Донбасі" (ВІДЕО)

Він зазначив, що спершу варто поговорити із так званими "ЛНР і ДНР". Путін готовий обговорювати з Зеленським двосторонні відносини у Москві, для вирішення проблем Донбасу запропонував йому зустрітися з ватажками "Л/ДНР"

Президент Росії Володимир Путін відповів на пропозицію Президента України Володимира Зеленського про зустріч на Донбасі.

Він зазначив, що спершу варто поговорити із так званими "ЛНР і ДНР".

"Якщо мова йде про обговорення проблем Донбасу, то тоді керівництво України повинно зустрічатися з керівниками ДНР і ЛНР. А вже потім обговорювати ці проблеми з представниками третіх країн, якої в даному випадку є Росія", – сказав Путін.

Також лідер країни-агресорки заявив, що існує ряд проблем у двосторонніх відносинах між державами.

"Останнім часом чинне керівництво України зробило дуже багато кроків, що руйнують російсько-українські відносини. Це стосується ряду проблем у двосторонніх відносинах безпосередньо. Це стосується ставлення до Російської православної церкви і до спроби її руйнування, це стосується ставлення до російської мови і російськомовного населення. Якщо президент Зеленський хоче почати відновлення відносин, ми будемо це тільки вітати", – вважає Путін. 

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський запропонував російському лідеру Володимиру Путіну провести зустріч в будь-якій точці українського Донбасу, де зараз триває війна. 


За матеріалами: 5.ua
Добавлено: 23-04-2021, 08:15
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх