Оприлюднені шокуючі записки казанського стрілка і розповіді постраждалих (ФОТО+ВІДЕО)

"Я усвідомив, що я - бог": казанський стрілок пояснив, навіщо відкрив вогонь.У російському Міністерстві охорони здоров'я привели дані про жертви і постраждалих.

"Я вб'ю величезна кількість біосміття": оприлюднені шокуючі записки казанського стрілка, повідомляє Телеграф



Перед нападом 19-річний терорист Ильназ Галяве купив зброю всупереч домовленостям матері. За словами матері стрілка, вона ніяк не змогла вплинути на рішення сина купити зброю. Також вона нічого не знала про підготовку нападу на гімназію, пишуть Подробиці

Відзначимо, що за її словами, вона обурювалася, коли Ильназ отримав ліцензію на зброю і купив собі п'ятизарядну гладкоствольну рушницю Hatsan Escort.

За словами джерела журналістів, тоді хлопець відмахувався, говорив: "Не лізь, я буду полювати".


Згідно зі статтею, за якою висунуті звинувачення зловмисникові, який убив сімох дітей і двох дорослих, можливе покарання смертною карою.

В Дитячу республіканську клінічну лікарню Татарстану госпіталізовані 18 учнів, двоє з них у вкрай важкому стані.

У дитячій лікарні перебуває 18 пацієнтів, шість дітей у важкому, двоє - у вкрай важкому стані. Вісім дітей отримали кульові поранення, решта отримали пошкодження в результаті травмування осколками скла або при евакуації з будівлі.

Де в подальшому постраждалі діти будуть проходити лікування, лікарі вирішать в залежності від їх стану, додав міністр.

Рішення з транспортування (в федеральні клініки - Ред.) Буде прийматися в залежності від стабільності пацієнтів.

У Мережу виклали фотографії жертв кровавої розправи в 175-й школі Казані, пише Телеграф

 


Мама однієї з учениць 8А класу розповіла, що відбувалося в той день.


Відзначимо, що нападник затриманий. У мережі з'явилося відео з стрільцем Ильназ Галявіевим, в якому він пояснив, навіщо відкривав вогонь.

Батько Ильназ Галявіева, що напав на казанську гімназію, розповів, що раніше у його сина не було проблем з навчанням і в стосунках з однолітками. Він ріс спокійним, неконфліктний хлопцем. Про це повідомляє Telegram-канал "Відкриті медіа"."Що ж він наробив? Він же навчався протягом чотирьох років в технікумі!" - розповів Рінат Галяве.


Раніше в квартирі стрільця, де знаходилася його мати, стався вибух (за іншими даними - пожежа). При затриманні Галяве повідомив, що заклав там бомбу. Батько молодої людини не має даних про стан жінки.
Добавлено: 12-05-2021, 09:36
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх