Тихановська розповіла про неформальну зустріч із Зеленським (ВІДЕО)

Білоруська опозіціонерка Світлана Тіхановська заявила, что во время візіту Володимира Зеленського до Литви мала Зустріч з президентом України


Про це Тіхановська заявила у інтерв'ю "Сьогодні".

За ее словами, вона неофіційно зустрічалася з Володимиром Зеленський во время его візіту в Литву.

"Так, ми на зв'язку, Звичайно, з представником правительства України. Від. Я один раз зустрічалася онлайн з паном Кулеба, перетіналіся з паном Зеленський на Западе в Літві. Офіційніх зустрічей у нас не Було, но ві добре там, де, як сильно ми відчуваємо підтрімку України ", - сказала Тіхановська.

Вона запевне, что білоруська опозиція відчуває підтрімку України.

"І нехай Ще не Було офіційніх зустрічей на найвищу Рівні, но Цю щоденно підтрімку ми відчуваємо. І ті, что Україна прієднується до санкцій Євросоюзу, вказує на ті, что Україна - з білоруськім народом", - зазнача Тіхановська.


За словами Кулеби, зустріч Зеленського та Тихановської у Вільнюсі пройшла на одному з протокольних заходів конференції.  

"Під час неформального спілкування вона підійшла до президента України Володимира Зеленського, представилася і подякувала за те, що Україна підтримує білоруський народ. Наша держава дійсно щира і послідовна в цій підтримці. Ми бажаємо білорусам добра і зацікавлені в тому, щоб сусідня Білорусь розвивалася як демократична європейська держава", - розповів Кулеба.

Нагадаємо, 5 липня Офіс лідеркі Білоруської опозиції Беларуси Світлани Тіхановської получил Дипломатичний статус у Літві.

За матеріалами: Еспресо

Добавлено: 12-07-2021, 09:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх