Втеча з гайковим ключем: в Росії з СІЗО втекли 5 підозрюваних, включаючи ймовірного кілера

У російській Істрі з СІЗО втекли п'ять підозрюваних. Серед них ймовірний вбивця "ковбасного короля" Володимира Маругова.

У ніч на 6 серпня в СІЗО російського міста Істра трапився втечу. Зникли 5 підозрюваних-уродженців Молдови. Деталі події розповіли російські ЗМІ, передає Діалог.ua. Втеча сталася близько 2:00 ночі за московським часом. "Ув'язненим вдалося непомітно вибити вікно в двері, куди ставиться їжа, і зняти замки", - повідомив новинний російський ресурс LIFE SHOT.

За попередніми даними, втікачі відкрутили замки гайковим ключем. Як він до них потрапив, поки невідомо. Вибравшись із СІЗО, що втекли попрямували до найближчої залізничної станції. Там їх слід було втрачено. Виявилося, що всі втікачі є уродженцями Молдови.

Чотири з них, за останніми даними, проходять за статтею про крадіжку. П'ятий, Олександр Мавріді, підозрюється в більш серйозному злочині. Згідно з інформацією слідства, він кілер, який за допомогою арбалета вбив російського "ковбасного короля" Володимира Маругова.


Російська поліція підозрює, що саме Мавріді був ініціатором втечі. У камері, крім втекли, перебували ще двоє ув'язнених. Вони відмовилися покидати СІЗО. "У момент втечі чергувала співробітниця, за нашими даними, перебувала в кімнаті відпочинку в іншому відсіку, де не було доступу до камер відеоспостереження", - написав Telegram-канал.

Зараз поліція допитує співробітників СІЗО. Серед них може бути той, хто допоміг втекти групі підозрюваних. Раніше Діалог.UA повідомляв, що ЗМІ розповіли про безпрецедентне втечу ув'язненого з СІЗО Одеси: "Такого ще не було". Ми також писали, що у вересні 2019 року через колонії під Львовом втекли насильник і наркодилер.

За матеріалами: Діалог.UA"
Добавлено: 6-08-2021, 11:50
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх