Оприлюднено гонорар Джошуа за супербій з Олександром Усиком

Стало відомо, скільки заробить діючий чемпіон світу з боксу у важкій вазі за версіями WBA, IBF, WBO і IBO Ентоні Джошуа за поєдинок з колишнім абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі Олександром Усиком

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на Mirror.

Гонорар Джошуа складе £ 15 млн (приблизно € 17,5 млн).

За словами 31-річного британця, найбільша небезпека від Усика йде через його стійку, адже він лівша. Ентоні вважає, що Олександр все життя бився з правшами і для нього поєдинок буде проходити за звичним сценарієм. У той же час Джошуа найняв декількох боксерів, які в тренувальному таборі копіювали стиль українця. Все це було зроблено, щоб Ентоні зумів адаптуватися до правосторонньої стійки Олександра. Спарингували з Джошуа Томас Карті, Ваді Камачо і Дейон Джума.

"Його найбільша загроза в тому, що він звик бачити таких хлопців, як я на протязі всієї кар’єри. А мені доводилося тренуватися під його стиль останні 3 місяці", — заявив AJ.

Олександр Усик і Ентоні Джошуа проведуть поєдинок в Лондоні в ніч з 25 на 26 вересня.

34-річний Олександр Усик виступає в професійному боксі з 2013 року. Останній поєдинок український спортсмен провів у жовтні 2020 року, перемігши британця Дерека Чісору одноголосним рішенням суддів. На рахунку Олександра 18 перемог (в тому числі 13 нокаутом) в 18 боях. 31-річний Джошуа виграв 24 поєдинки (22 — нокаутом) і один раз зазнав поразки.

За матерыалами: depo.сектор
Добавлено: 21-09-2021, 13:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх