У Запорізькій області переможці ЗНО-2021 отримали по 10 тис грн від обласної влади

Про це повідомляє Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЗОДА.

В урочистому нагородженні переможців зовнішнього незалежного оцінювання, які у 2021 році за результатами тестування отримали максимальні 200 балів, взяли участь голова облдержадміністрації Олександр Старух, голова обласної ради Олега Жук, заступник голови облдержадміністрації Руслан Шиханов, в. о. директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Олена Сороченко.

- Ви наполегливо вчилися, працювали та отримали максимальний результат. Вітаю вас з цим! А ще я хочу подякувати вашим батькам та вчителям. Нагадаю, що ЗНО в Україні було започатковане у 2008 році. Його запровадження супроводжувалося гострою суспільною дискусію, а чи потрібно це нашій освіті. На повну потужність, так би мовити, система незалежного оцінювання запрацювала тільки у 2014. І, як довів час, довела свою ефективність у об'єктивізації оцінювання знань школярів, що, на мою думку, є великим кроком у просуванні вітчизняної освіти до європейських стандартів, - привітав переможців ЗНО Олександр Старух.

У 2021 році обласною премією нагороджуються 16 учнів, двоє з яких отримали за результатами зовнішнього незалежного оцінювання 200 балів із двох предметів. Переможці зовнішнього незалежного оцінювання отримують по 10000 грн.

Нагадаємо, у Запорізькій області третій рік поспіль вітають переможців ЗНО та вручають премії школярам за високі досягнення.
Добавлено: 18-08-2021, 09:53
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх