У запорізьких школах продовжується вакцинація: в деяких рівень - 80%

У запорізьких школах продовжується вакцинація вчителів та інших працівників. У деяких навчальних закладах вакциновано вже понад 80% працівників.

Про це повідомляється на сайті Запорізької міської ради.

Так, у навчально-виховному комплексі №68 вже отримали щеплення понад 83% працівників. Розпочали імунізацію ще в травні. У навчальному закладі наголошують - це була власна ініціатива працівників. Адже вони усвідомлюють, що щеплення убезпечить від наслідків, які може спричинити хвороба. Крім того, тепер у разі виходу із “зеленої” зони заклад не будуть переводити на дистанційне навчання.

Під час попереднього навчального року вчителям часто доводилось проводити заняття дистанційно. Аби учні й надалі навчалися очно, вчителі активно вакцинуються.

- Кожна людина відповідальна за своє здоров’я. Без вакцинації наразі неможливо сформувати колективний імунітет, я вважаю, що вчителі соціально-відповідальні люди, і якщо ходимо на роботу й контактуємо з великою кількістю дітей, я відповідаю не лише за своє здоров’я, а й за здоров’я дітей, з якими я працюю, - зазначає вчителька історії школи №68 Людмила Подріз.

Незважаючи на те, що вчителі вже мають досвід дистанційного навчання дітей, зауважують – працювати в такому режимі вкрай складно як вчителям, так і учням.

У той же час вакцинувати ще потрібно багатьох педагогів та інших співробітників шкіл. Спеціалісти закликають працівників шкіл та інших запоріжців вакцинуватися, поки для цього є час. Наразі є всі можливості. Зокрема для вакцинації працівників шкіл залучають мобільні бригади.
Добавлено: 10-09-2021, 08:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх