Запорізькі дитсадки та молодші класи працюватимуть у звичайному режимі

Відзавтра Запоріжжя, як і вся Україна, переходить до «жовтої зони» епідемічної небезпеки. Сьогодні відбулося засідання Кабінету міністрів України, під час якого було прийнято відповідні зміни щодо обмежень у навчальних закладах. Як працюватимуть дитячі садочки та школи в Запоріжжі, розповіли у мерії.

- Буде дозволено працювати закладам дошкільної освіти та 1-4 класам загальноосвітніх закладів. Всі інші працюватимуть за умови 80%-го щеплення працівників закладу освіти. У «жовтій зоні» допускається одна доза вакцини, у «червоній зоні» - дві дози. Дозволяється також працювати педагогу впродовж 180 днів після одужання від коронавірусної хвороби. Про це повинні бути відповідні документи. Також 72 години "працюють" ПЛР-тести. Контроль і щоденний моніторинг за станом вакцинації в навчальному закладі покладено на його керівника. В разі вакцинації 80% співробітників, школа повертається в режим офлайн, - повідомив директор департаменту освіти і науки Запорізької міської ради Станіслав Романчук.

У «жовтій зоні» також буде обмежено доступ до навчальних закладів, обмежена участь вихованців та школярів у розважальних заходах, заборонено присутність глядачів та інше.

Заклади позашкільної освіти працюватимуть за умови вакцинації 80% працівників.

Добавлено: 22-09-2021, 20:31
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх