У Запоріжжі розпочато монтаж низової частини вантового мосту через Дніпро (ФОТО)

У Запоріжжі мостобудівники змонтували першу секцію прогонової будови низової частини вантового мосту (споруда № 10-н) через Дніпро.

Будівництво автотранспортної магістралі через р. Дніпро в м. Запоріжжя є одним із найбільших проєктів президентської програми “Велике будівництво”. Роботи на запорізьких мостах ведуться беззупинно. Щоб закінчити вчасно, мостобудівники працюють цілодобово у декілька змін.

Зазначимо, що до кінця поточного року планується відкрити для руху верхову частину вантового мосту, а низову частину - в наступні роки. Однак, мостобудівники паралельно виконують роботи по зведенню й цієї частини мосту.

Як повідомляє Служба автомобільних доріг у Запорізькій області, процес монтажу секцій низової частини мосту аналогічний тому, що відбувався по верховій. Металеві секції доставляють з будмайданчика в районі Кривої бухти, а вже на місці їх монтують на тимчасові опори. Після зварювання секцій в єдину прогонову будову вони будуть кріпитись на ванти та опускатись на проєктні відмітки.





Добавлено: 12-10-2021, 12:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх